Åbningstider:
 Tirsdag 15:00 -17:00 - for 5. - 9. Tordag 13:00 -15:00  for alle.
0.klasse deltager ikke i lektiecafén.

computer  Brug af computere i lektiecaféen

Lektiecafé på Nord-Vest Privatskole

Lektiecaféen er et sted, hvor alle skolens elever er velkomne. Her kan de få hjælp til alle fag, dog ikke arabisk. Der vil hver gang være 2-3 frivillige til at hjælpe eleverne med lektierne. Desuden har eleverne mulighed for at få ekstraopgaver i dansk, matematik og engelsk. I lektiecaféen skal der være plads til at hygge og lave andre sjove ting, men det er først og fremmest et sted, hvor der laves lektier. Derfor forventer vi også, at børnene kommer med dette formål og forholder sig roligt, mens man er i lektiecaféen.

Vi tager gerne imod forslag til aktiviteter. Der vil være mere information om aktiviteter, så snart de er planlagt. Vi har en tur ud af huset aktivitet om året, samt flere dage, hvor der bliver lavet noget kreativt, i selve lektie cafeen.

Åbningstider:
 Tirsdag kl. 15:00 -17:00 – for 5. – 9. klasse.
Tordag kl. 13:00 -15:00  for alle.

0.klasse deltager ikke i lektiecafén.

Lektiecaféen ser på, at udvide med en eller flere dage om ugen. Så fremt at det passer ind i skolens og elevers skema.

Har man spørgsmål til lektiecaféen, er man altid velkommen til at skrive en mail til:

Lea Pallesen, leder af lektie cafeen
lpa@redbarnetungdom.dk